Araç Takip Sistemi Nedir ve Avantajları Nelerdir?

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 

Araç Takip Sistemi zamandan tasarrufu etmenizi sağlamakla beraber araçlarınızı 7 gün 24 saat  sürekli takip ederek iş dışı sürüşleri engeller. İşe başlama ve işi bitirme zamanlarını raporlar ve iş akışını düzenli bir yola sokarak optimize eder. Sürücülerle, neredesin,ne yaptın gibi yapılan gereksiz telefon görüşmelerini ortadan kaldırır. Böylece iş gücünden ve zamandan önemli oranda tasarruf etmiş olursunuz. Araç Takip Sistemi yakıttan tasarruf etmenizi de sağlar. Araçların iş dışı kullanımını engelleyerek; gereksiz yere sürüşleri, gereksiz hızlanmaları, yavaşlamaları, savrulmaları ve hız yapılmasını kontrol eder. Bunlar sizin yakıttan büyük ölçüde tasarruf etmenizi sağlamış olacaktır.

 Araç Takip Sistemleri araç bakım ve kullanımını maliyet olarak en aza yani minimuma indirir. Araçların hor,kötü kullanımını ve amaç dışı seyahatler nedeniyle gereksiz yere fazladan sürüş yapılmasını engellemiş olur. Böylece araçların yıpranma süresini uzatarak bakım ve kullanım maliyetlerinde büyük tasarruflar sağlar. Araç Takip Sistemi araçlarınızı anlık ve geçmişe dönük olarak harita üzerinde canlı izlemenize, hız ve zaman bilgilerini yazılı olarak görmenize olanak sağlar. Araçları toplu, tek tek veya gruplar halinde görüntüler. Haritalar üzerinde size özel yerleri işaretlemeniz sonucunda ve araçların buralara gidiş,geliş ve kalış zamanlarını gösterir, bekleme süresini,zaman aşımını hepsini size ayrıntılı bir şekilde bildirir.

Araçların duraklama, hareket, hız gibi hareketlerini raporlar, SMS veya e-mail olarak takibini sağlar. Araçlarınızın sigorta, muayene v.b. işlemlerinde dönem sonu hatırlatmalarını size önceden bildirir ve böylece bekleme ya da zamanını kaçırma gibi bir durum ile karşı karşıya kalmazsınız. 

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest
Yorumlar   
0 #2 obdplus araç takip 02-08-2016 08:14
Alıntılandı nazım:
obdplus araç takip sisteminde filomun yakıtının ölçme imkanım varmı?

Nazım bey bu söylediğiniz sistemi obdplus araç takip sistemin de yapmanız çok basittir efendim günlük aylık ve haftalık aracınızın hatta filonuzun ne kadar yakıt tüketimi yaptığını öğrenebilirsiniz.
Alıntı
0 #1 nazım 01-08-2016 13:22
obdplus araç takip sisteminde filomun yakıtının ölçme imkanım varmı?
Alıntı
Yorum ekle


Mobil'den Yönetin!

Google Play  

Sizi Arayalım

Numaranızı bırakın,
sizi arayalım.



×

Log in