Araçlarım güvenli ve ekonomik kullanılıyor mu?

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 

araç güvenliği ve yakıt tasarrufu

 

Araçlarınızın kullanıl şekli ve kullanımda gösterilen itina sizlere birçok katkı sağlar. Sürücüler motor devri, hız, yakıt tüketimi, hızlı kalkış, sert frenleme ve rölanti gibi unsurlar aracın yoldaki verilerini OBDPlus araç takip sistemi kullanılarak bu canlı veriler alınır ve bu veriler kullanılarak değerlendirmeler yapılır. Bu sayede sürücülerin kullanım tarzlarındaki hataların düzeltilmesi ile hem güvenli hemde ekonomik açıdan faydalı bir sürüş olacaktır. Bakım, ceza, sigorta, yakıt, ikinci el araç değeri gibi birçok unsurda firmanıza katkı sağlayacaktır.

Araç takip sistemi kullanarak araçların güvenli kullanılıp kullanılmadığı ve ekonomik açıdan nasıl tasarruf edeceğinizi öğreneceksiniz. Her nerede olursanız olun aracınızı bir bilgisayar, tablet yada cep telefonunuz ile canlı takip edebilir aracınızın canlı değerlerini buradan görebilirsiniz. Böylelikle araç güvenliği uzaktan sağlandığı gibi  araçların iş dışı kullanımına, hor kullanılmasına müdahale edebilir ve bu durum için gerekli eğitimleri şoförlerinize verebilirsiniz.

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest
Yorumlar   
0 #2 obdplus araç takip 02-08-2016 08:12
Alıntılandı hakkı:
şöförlerimin arabayı nasıl kullandığını öğrenmem büyük bir avantaj yani bu obdplus araç talip sisteminde hepsinin ortalamasından yola çıkarak görebileceğim bir bölüm varmı?

Hakkı bey merhabalar öncelikle şöyle söyleyim efendim sizin belirlemiş olduğunuz kriterlerin dışına çıkıldığı zaman obdplus araç takip sistemimiz size uyarı vermektedir örneğin belirlediğiniz yoldan belirlediğiniz motor devrinden belirlediğiniz hızdan gibi ve bunlara artı olarak da şöför sürüş puanı vardır araç yönetim panelinizde buralardan şöförünüzün aracınızı ne kadar doğru bir şekilde sürüp sürmediğini tespit edebilirsiniz efendim.
Alıntı
0 #1 hakkı 01-08-2016 13:16
şöförlerimin arabayı nasıl kullandığını öğrenmem büyük bir avantaj yani bu obdplus araç talip sisteminde hepsinin ortalamasından yola çıkarak görebileceğim bir bölüm varmı?
Alıntı
Yorum ekle


Mobil'den Yönetin!

Google Play  

Sizi Arayalım

Numaranızı bırakın,
sizi arayalım.



×

Log in