Araç Takip Sistemlerinde ObdPlus Devri!

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 

Araç takip üzerine beklide bir sürü hikaye yazıldı çizildi ve neredeyse tüm araç takip sistemlerin de başlanan yol ile sadık kalınan yol arasında dağlar kadar farklar açıldı. Kısaca şöyle özetleyelim;

Biz obd plus araç takip sistemleri ailesi olarak bu yola baş koymadan aylar öncesinden ciddi araştırmalara girdik. Dünya devlerinin araç takip cihazlarından yerel araç takip sistemlerine kadar her yönüyle etraflıca bir ar-ge içerisine girdik. Amacımız bu yola çıkarken bütün araç takip sistemi, araç takip  ve gps sistemleri’ nin dışında farklı bir ürün ortaya koymaktı. Tabi bunu da başardık!

 

Obd plus araç takip projemiz ile ar-ge aşamasında tespit ettiğimiz bütün eksikleri bir araya getirdik. Bir araç takip cihazında aslında olması gerekip de olmayan ya da çoğu araç takip sisteminde olup da kullanılmayan tüm özellikleri obd plus araç takip sistemlerinde birleştirdik. Böylece ortaya çıkardığımız proje kısa sürede hızlı bir yükselişe geçmeye başladı. Anlatması bu kadar basit olsa da aslında çok ciddi uğraşlar ve emekler sonucunda araç takip sistemini ortaya çıkardık. Ar-ge çalışmaları ile 2 yıl kadar ciddi bir çalışma sonrasında hedeflediğimiz ilk sürümü piyasaya sürdük. Yüzlerce ürünü çok kısa sürede tüketerek hemen ikinci versiyon ürün çalışmalarına başladık. İlk sürümümüzün bütün araç takip sistemlerinin önüne geçmesi bizi durdurmadı ve ihtiyaca yönelik ne varsa odağımıza aldık ve yola devam ettik. Diğer yandan, otomotiv sektörüne değer katan birçok ürün ile yola yine devam ettik.

arıza tespit cihazı 

Arıza tespiti üzerine geliştirdiğimiz ürünlerimiz ile gerek oto servisler için profesyonel, gerekse son kullanıcılar için mobil arıza tespit cihazı’ nı geliştirmeye devam ettik. Arıza tespit cihazı üzerine Türkiye’de lider firma konumunda olmamızın da verdiği avantaj ile araç takip sistemleri ve araç takip cihazlarımıza bu özelliği ekledik.

Şuan da aktif olarak hem arıza tespiti yapıp hem canlı verileri sunan obdplus araç takip cihazı,

Ortadoğu ve Avrupa’da bir ilke imza atmıştır.

 araç takip sistemi

Tabi gelişmeler bununla da sınırlı kalmadı. Kosgeb de yüksek yazılım teknolojisi kategorisinde ilk başvuran firma olarak da tarihe geçtik. Her gün durmadan daha iyi, daha kullanışlı ürün ortaya çıkarma gayesi ile yolumuza devam ediyoruz. Bu yolculukta kısa sürede sayıları hızla artan bayi ağımıza teşekkürü bir borç biliriz. Onların sayesinde Türkiye’nin dört bir yanına ürünlerimizi ulaştırdık ve araçların kalbi olmayı başardık. Kurumsal firmaların araç yönetiminde çözüm ortağı olmayı başardık. Filo yönetiminde online ve sınırsız hizmet vermenin rahatlığını yaşatıyor ve dünyanın neresinde olursanız olun araçlarınızı yönetebilecek imkanı size sağlıyoruz.

filo yönetimi

Dilerseniz mobil uygulamanızdan dilerseniz bilgisayarınız aracılığı ile filonuzun durumunu inceleyebilir filo takibi ve filo yönetimini sağlayabilirsiniz. Tabi her şey bununla da sınırlı kalmadı. Evet her şey çok iyiydi fakat bizim için yeterince değildi. Daha da ileriye gitmemiz gerekiyordu ve bunu da başardık! Araç takip sisteminde muhteşem bir yeniliğe daha imza attık ve obdplus araç takibe canlı olarak yakıt durumunu görebilmeyi de ekledik. Tabi bu yenilikler silsilesini güzel gelişmeler takip etti o kadar ileriye gittik ki aracınızda bastığınız pedale yüzde kaç bastığınızı dahil ekledik. Obdplus araç takip ara yüzünde diagnostik bölümünden sürücünün pedale yüzde kaç bastığını görebilirsiniz. Bilgi, deneyim ve iş yapma becerilerimizi birleştirdik ve size olağanüstü bir kullanıcı deneyimi sunmak için hazırladık herşeyi. Web sitemizde kullanıcı ara yüzünden araçlarınızı takip edebildiğiniz ve filonuzu yönetebildiğiniz panele kadar her şey tam size göre sadeleştirildi ve kullanımınıza sunuldu. Sistemimizi satın almadan görmek için saatlerce günlerce telefon görüşmeleri gereksiz mail trafiklerine de girmenize gerek yok. Demo sistemimizi görebilmek bir tık ötenizde. www.obdplus.com.tr adresinden sisteme giriş butonu ve ardından demo butonuna tıklayarak giriş yapabilir ve bizi inceleyebilirsiniz. Daima en iyi hizmet için çalışıyoruz ve konuşmadan direkt olarak icraatlarımız da size sunuyoruz. Araç takibi, filo yünetimi, akıllı yakıt tüketimi, pazarlama ağı takibi ve daha birçok yönden sizlere eşsiz bir ürün sunmaktan mutluluk duyuyoruz.

Saygılarımızla,

 

Obdplus Araç Yönetim Sistemleri Ekibi

Facebook Twitter Google+ Pinterest
Yorumlar   
0 #1 berke 01-08-2016 12:45
bu araç filo yönetim sistemini aldım gerçekten adamlar yeni bir kafa yakalamış istediğim herşeyi yapabiliyorum kendi kişisel arabamda kullanıyorum süper bir araç takip cihazı olmuş ben çok memnun kaldım tavsiye ederim.
Alıntı
Yorum ekle


Mobil'den Yönetin!

Google Play  

Sizi Arayalım

Numaranızı bırakın,
sizi arayalım.



×

Log in