4,5 LTE OBD-II Tracker OBD2 with WIFI hotspot

Kullanıcı Oyu: 5 / 5

Yıldız etkinYıldız etkinYıldız etkinYıldız etkinYıldız etkin
 

Bu cihaz kolay kullanıma sahiptir. Araç tadilat portuna yani OBD soket giriş kısmına takılmaktadır. Bu giriş soketi Universal olduğu için neredeyse tüm marka model araçlarda bulunmaktadır. Dünya çapında ağ operatörleri ile uyumlu klan en son COM/TDD Hercules, dahil olmak üzere çeşitli hücresel ağ protokollerini destekler. Özellikleri ve destekledikleri yelpaze geniş olunca kullanım alanı ve sektörü de bir o kadar geniştir.

4,5 LTE OBD-II Araç Takip OBD2 WIFI hotspot araç takip cihazı kullanım tabanı ; Sigortacılar, Araç Kiralama Firmaları “ Rent a Car”, Filo Yönetimi ve Genç Sürücü izleme gibi uygulamalar için idealdir. Sistemin size sağladığı bilgi akışından birkaçını örnek olarak verelim ; Sistem arıza bilgisi, konum bilgisi, aracın durumunu, gerçek zamanlı veri akışını sizlere online olarak canlı canlı bildirmektedir.

Ayrıca, etkin aygıtlar, tabletler, telefonlar bu OBD terminal 4G LTE mobil bağlantı noktası ile aracınızda, dizüstü bilgisayarlar, tabletler, cep telefonları, kameralar ve MP3 çalar gibi  Fi-5 Kablosuz bağlantı imkanı sunmaktadır. Yeni nesil araç takip cihazı ile artık araçlarınızda Wi-Fi imkanınız olacak ve araç içerisinden gerek siz gerekse seyahat eden her birey internet keyfini yaşayacak.

Facebook Twitter Google+ Pinterest
Yorumlar   
0 #3 Sami 23-12-2016 13:31
wifi dağılımını 10 kişiye kadar arttırabiliyorlar daha da arttırabileceklerini söylediler
Alıntı
0 #2 ibrahim 30-08-2016 11:04
obd wifi hotspot özelligi olan obdplus cihazında kaç kişiye internet dağıtlabiliyor? ayırca
Alıntı
+2 #1 hakan 01-08-2016 12:32
ben kendi filoma araç takip cihazı olarak aldım kullanımı çok kolay ve rahat olduğu için şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım.Alacak olan arkadaşlara da tavsiye ederim
Alıntı
Yorum ekle


Mobil'den Yönetin!

Google Play  

Sizi Arayalım

Numaranızı bırakın,
sizi arayalım.



×

Log in