S.S.S

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 

Araç Takip Cihazı Başka Araçlara Takılır mı?

Araç takip cihazı veyahut GPS araç takip sistemi farklı bir araca takılmaktadır. Araç takip cihazını yeni bir araç almanız durumunda yeni aracınızda da kullanabilirsiniz. 
Plaka değişimi gibi durumlarda da herhangi bir sorun olmadan kullanabilirsiniz.
 

Araç Takip Sistemi Garanti Süresi Ne Kadar?

ObdPlus Araç Takip Cihazının 2 Yıl ürün garantisi bulunmaktadır.

Araç Takip Sistemi Nasıl İzlenir?

Araç takip sisteminin takibini internet olan her yerden yapabilirsiniz. Aracı izleyecek kullanıcılara kullanıcı adı ve şifre verilerek internet olan her yerde her noktada sisteme giriş yaparak araç takip sistemi sunucuları üzerinden araçlarını takip edebilmektedirler. Mobil, tablet ve bilgisayar üzerinden takibi gerçekleştirebilrisiniz.
 

Araç Takip Sistemi Nasıl Çalışır ?

Araç takip sistemi uydu üzerinden çalışan cihazlardır. Takip cihazı üzerinde bulunan veri gönderim hatları ile iletişim halinde olduğu için koordinat bilgilerini araçta bulunan ek sensör, bilgileri sunucuya iletir.

Araç takip sistemi kimler için uygundur ?

Araç takip sistemi lojistik ve benzeri iş alanında aktif bir şekilde faliyet gösteren firmalar için uygundur. Uygunluk alanı sadece bunlar ile sınırlı değildir. Firmalar araçların iş planı ve mesai dışı kullanımlarını takip etmek için GPS araç takip cihazını kullanmaktadır.  Bu alanların dışında araç takip sistemi bireysel kullanım içinde tercih edilmektedir.

Sektörel Uygulamalar Nedir ?

İş sektörü birbirinden farklı olan işletmeler için talepler doğrultusunda taleplerin analizi yapıldıktan sonra ürünün geliştirilmesidir.
Örnek: Rent a Car, Filo yönetim, Taksiler, Araç içi sıcaklık kontrol sistemi gibi...

Hangi araçlar için uygundur ?

Araç takip cihazları marka model ayırt etmeksizin tüm araçlara uyumlu şekilde çalışmaktadır. Üretim yılı gibi nedenlerden dolayı uyumsuzluk olması ihtimaller arasındadır.

Araç takip mobil uygulamalar nedir ?

Araç takibini yapmak için araç takip sisteminin mobil uygulaması yapılmış ve mobil mağazalarda yer almaktadır. Mobil uygulama ile aracınızı  telefonunuzdan takip edebilir ve izleyebilirsiniz.

Araç takip cihazı için montaj ve kurulum gerekir mi ?

Araç takip cihazlarının kurulum ve montaj zamanı ortalama 20 dakika gibi bir sürede kurulum yapılmaktadır. Fakat ObdPlus Araç Takip Cihazında herhangi bir kurulum ve montaj işlemi gerekmeden direk TAK-ÇALIŞTIR şeklinde kolay bir kullanımı vardır.

Hemen araçlarımı takip edebilir miyim ?

Araç takip cihazını aracınıza taktıktan sonra size verilecek olan kullanıcı adı ve şifre ile dilerseniz PC aracılığı ile dilerseniz Mobil uygulama mağazasından uygulamayı ücretsiz olarak indirip ceptende takibini yapabilmektesiniz.
 

Sistem ekipmanları nelerdir ?

Araç takip cihazı , ve M2M hattı (Data Hattı) olması yeterlidir.

Mobil uygulamalar ücretli midir ?

Hayır araç takip sistemi mobil uygulamasını ücretsiz bir şekilde mobil mağazalardan indirip telefonunuzdan aracınızı takip edebilirsiniz.

Araç yakıt tüketimlerini görebilirmiyim ?

Aracınız Canbus araç takip haberleşme protokolü sistemine uygun olması durumunda aracınızın yakıt tüketimini sistem üzerinden görebilirsiniz.
Araçlardan modellerin desteklemesi koşulu ile aracın çekilmesi durumunda aracın çekildiği uyarısıda verilmektedir. 

Araç takip ilave sensör nedir ?

Araç takip cihazında standart özellikleri kullanabileceğiniz gibi ek olarak istenilen ilave sensörlerde vardır.  Bu sensörler ile  ; canbus, motor blokaj, sıcaklık sensörü, sürücü tanıma gibi farklı data bilgilerini alabilmektedir.
 

Facebook Twitter Google+ Pinterest

Mobil'den Yönetin!

Google Play  

Sizi Arayalım

Numaranızı bırakın,
sizi arayalım.



×

Log in