ObdPlus İle Filonuzda Yakıt Ve Amortisman Tasarrufu

Kullanıcı Oyu: 5 / 5

Yıldız etkinYıldız etkinYıldız etkinYıldız etkinYıldız etkin
 

 ObdPlus ARAÇ TAKİP VE ARIZA TESPİT CİHAZLARI ile araba,otobüs,kamyon, tır, iş makinalarınızın GPS ile takip edebilir. Basit ve etkili bir izleme yapar. Aracınızın Canlı Değerlerini görebilir.Aracınızın sağlığını kontrol edebilirsiniz.

       Geliştirilmiş koordinasyon ile hızlı bir teslimat yapabilirsiniz.Bu şekilde zamandan tasarruf yapmış olursunuz..  Tamamen şirketlerin , filo yönetimi uzmanlarının işlerini daha kolay hale getirmek için basit bir ara yüzüne sahiptir.

      ObdPlus , Araç Konumunu , Seyahat Geçmişini , Aracın Canlı Değerlerini , Rpm Değerlerini  , Yakıt Seviyesini ,Thermoking  Değerlerini ve Aracınızın Arızalarını gözlemlemenizi sağlar.  Aracınızda istenmeyen arızaların önüne geçerek şirketinizden maddi kayıpları önleyebilirsiniz..

      Filo yönetim yakıt yönetimi ile başlar. Şirketinizi  ObdPlus ile  tanıştırarak  hızlı ve kolay bir başlangıç yapın. Filonuzun yakıt ekonomisini geliştirmek, hem de her zamankinden daha etkili araç ve sürücülerin davranışlarını yönetmek için tek ve en uygun araçtır.

      ObdPlus ARAÇ TAKİP VE ARIZA TESPİT CİHAZLARI ile Canbus verilerini okuyarak , PARÇA HIRSIZLIĞI ve HIZLI YAKIT  kaybını tespit eder ve yakıt değişimlerini kontrol edebilirsiniz.Bu özelliği ile şirketinizin giderlerini kısa bilirsiniz..

     Frigo taşımacılıkta ürün ve hizmet aynı kalitede sunulmalıdır. ObdPlus ile thermoking değerlerinizi kontrol ederek ürün ve hizmet kalitenizi arttırmayı sağlar.

 Aracınızın motor ve elektronik aksamındaki hataları Türkçe karşılığı ile görebilir hatta uzaktan hata kodlarını temizleyebilirsiniz.

      Günlük, Haftalık, Aylık Sürüş ve Tüketim Raporlarını alarak zamandan ve iş yükünden tasarruf edebilirsiniz.

   

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest
Yorumlar   
0 #2 tolga 20-09-2017 08:34
aracnımın seyahat geçmişini bile görebiliyorum mükemmel bir cihaz :))))
Alıntı
0 #1 Hakan Günay 23-12-2016 14:34
birçok firma ile daha önce görüşmüştüm birkaç ürün de test etme imkanımız oldu firma olarak, obdplus'tan aldığımız verilerin hiçbirini diğer cihazlarda göremedik gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim cihazı alıp kullandığınızda ne demek istediğimi o zaman anlayabilirsiniz. benim için Türkiye'de 1 numara bir araç takip cihazı obdplus
Alıntı
Yorum ekle


Mobil'den Yönetin!

Google Play  

Sizi Arayalım

Numaranızı bırakın,
sizi arayalım.



×

Log in