ObdPlus Tak-Çalıştır Araç Takip Sistemi

Kullanıcı Oyu: 5 / 5

Yıldız etkinYıldız etkinYıldız etkinYıldız etkinYıldız etkin
 

 

    ObdPlus, herhangi bir kablolama ya da harici anten olmadan herhangi bir kişinin birkaç saniyede montaj yapmasına olanak sağlar. Kurulduktan sonra, lojistik, güvenlik sorumluluklarını geliştirmenin yanı sıra servis ve yakıt maliyetlerini düşürmek için filonuza gerçek zamanlı görünürlük kazandırır.

  Otomatik konum güncellemeleri ve güzergah geçmişinin arşivi ile sürücüleriniz bilgisayarınızdan bir tık uzakta. ObdPlus ile istediğiniz zaman tüm filonuzu görüntüleyin ya da tek bir aracı takip edin..

 Aracınızda oluşacak hataları önceden tespit edip hatta uzaktan hata kodlarını silerek aracınız güven içinde yoluna devam edebilir.

  Güvenlik ve Uyum İkisi Bir arada;

  ObdPlus ile araçlarınızın nerede ve ne şekilde çalıştığını gerçek zamanlı olarak görerek, aşırı hızlanma, ani fren yapma, ani hızlanma, yüksek rpm değerleri ve daha fazlası gibi güvenlik kaygılarını vurguluyor. Emisyon testi yaparak çevreye karşı duyarlı olmanızı sağlıyor. Bunların hepsini tek bir cihazda bulabiliyorsunuz.

 Azalmış Filo Maliyetleri

  ObdPlus aracın uzaktan kablosuz olarak araçların desteklediği sıcaklıkları, basınçları, arıza kodlarını izler. Tüm verileri internete bağlı herhangi bir cihazdan erişebilirsiniz. Şoförünüzün kaç saat sürdüğünü ve bu saatlerde kaç saat rölanti modunda kaldığını kolay bir ara yüzde görebilirsiniz.

  

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest
Yorum ekle


Mobil'den Yönetin!

Google Play  

Sizi Arayalım

Numaranızı bırakın,
sizi arayalım.



×

Log in