Araç Takip ve Sürücü İzleme Sistemi

Kullanıcı Oyu: 5 / 5

Yıldız etkinYıldız etkinYıldız etkinYıldız etkinYıldız etkin
 

Filo sahipleri, günümüzün rekabet ortamında ayakta kalabilmek için işletme maliyetlerini düşürmeli ve verimliliği artırmalıdır. Araç izleme, araç konumunu izlemek, yakıt masraflarını düşürmek, seyahat rotalarını optimize etmek, sürücü davranışını izlemek, rölanti sürelerini azaltmak, yük ve sürücü güvenliği sağlamak için uygun maliyetli ve güvenilir bir iletişim bağlantısı sağlar.

ObdPlus  Araç takip teknolojisi, filoların nereye seyahat ederse etsin, nakliye şirketlerinin ve çözüm sağlayıcılarının, güvenilir ve uygun maliyetli bir araç takibidir.

Operasyonel Maliyetleri Azalt ve Verimliliği Artır

• Gönderi, e-form / imzalar, konuma dayalı hizmetler, hizmet saatleri , araç içi wifi ve daha fazlasını içeren gerçek zamanlı iletişimi sağlamak için araçları hücresel/hücresiz takip edin ve yönetin.

• Uzaktan Konfigüre edilebilir. Pozisyon, hareket ve diğer raporları gönderebilirsiniz. 

Sürücüleri İzleme ve Yakıt Verimliliğini Artırma

• Araçların aşınması, çalıştırılması ve yakıt maliyetlerini düşürmek için sürücü izleme (ani hızlanma, ani frenleme) ve araç içi teşhis yöntemlerini kullanabilirsiniz.

• Bakım maliyetlerini, ekipman arızalarını azaltın, sensörleri ve ekipman günlüklerini izleyerek hırsızlığı önlemeye yardımcı olursunuz.

Kargo Güvenliğini ve Sürücü Güvenliğini Geliştirin

• Hırsızlığı algılamaya yardımcı olur ve damper ağırlığını görebilirsiniz.

• Varış noktasına kadar güvenli olmasını sağlamak için damper ağırlığını izleyebilirsiniz.

• Sürücüleri yüksek riskli alanlarda korumak için güvenilir iki yönlü iletişim, sınır ihlallerini kullanın. GPS ve GSM sinyal kilitleyicilerinin kullanımını tespit ederek kaçırmayı önlemeye yardımcı olabilir. Çalınan araçların yerlerini GPS konum bilgilerini kullanarak izleyebilirsiniz hatta uzaktan motor blokajı yapabilirsiniz.

Lojistik Akışı Sağlayın ve Müşteri Hizmetlerini Arttırın

• Yollardaki formları, iş emirlerini, talimatları, tamamlanma raporlarını ve fatura imzalarını gönderin.

• Tam zamanında çalışan operasyonları desteklemek için müşterilere yapılacak herhangi bir gönderinin kesin tahmini varış zamanı sağlayabilirsiniz.

• Doğru hizmet saatleri   ve araç bakım verisi ile düzenleyici uyumu sağlayabilirsiniz.

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest
Yorumlar   
0 #1 mert 02-03-2017 17:47
Öğrenci servisi kullanıyorum..tek bir cihazla aracımı takip ediyorum.servis içi kameramı kontrol edebiliyorum.öğrencilerime wifi dağıtabiliyorum..aracımın arıza tespitini yapabiliyorum..öğrencilerim hem güvende hem de keyifle servise biniyorlar. helal olsun diyorum..yorumuma son veriyorum.
Alıntı
Yorum ekle


Mobil'den Yönetin!

Google Play  

Sizi Arayalım

Numaranızı bırakın,
sizi arayalım.



×

Log in