ObdPlus İle Araç İçi Wifi ve Kablosuz Kamera

Kullanıcı Oyu: 5 / 5

Yıldız etkinYıldız etkinYıldız etkinYıldız etkinYıldız etkin
 

   ObdPlus ile otobüs, kamyon, kişisel aracınız veya filonuzda ki  araçların içinde wifi dağıtımı gerçekleştirerek kablosuz araç içi kameranızın çalışmasında yardımcı olur.

   Araç içi Wifi Kamera İle araçlarınızın daha güvende olmasını sağlayabilirsiniz. Araç Kamerası kullanımı sizin, aracınızın ve trafikte bulunan diğer araçların güvenliği için önemli bir yer taşımaktadır. Araç kamerası sistemlerini kullanmaya başladığınız andan itibaren araç üzerindeki kontrolünüz artacaktır. Bunun sayesinde şoförleriniz daha dikkatli olmaya çalışacaklardır.

   Araç içi güvenlik kameraları sayesinde şoförünüz  ışık, hız ve kural ihlali yapma konusunda daha dikkatli davranacaktır. Böylelikle aracın ve kendinin güvenliğini en üst seviyelere taşıyacaktır.

   Araç kamera sistemleri aynı zamanda görüntüyü kayıt altına alma özelliğine de sahiptir. Üstelik bunları daha sonrasında görüntüleme, fotoğraflama, istediğiniz aygıta aktarma imkanınız da bulunmaktadır.

   Araç kamera sisteminin sürüş sırasında kayıt olması başınıza gelebilecek kazalarda görüntüleri size belgeleme imkanı sağlar. Bu belgeler adli vakalarda, sigorta firmalarında vb durumlarda size büyük yararlar sağlayacaktır.

   ObdPlus  online Kamera aktarım,Wifi dağıtım özelliğine sahip özelliklerin hepsini tek bir cihazda sunan araç takip cihazıdır.

 

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest
Yorumlar   
0 #1 mehmet erol 09-03-2017 15:00
Merhabalar araç takip sistemi ile verdiğiniz oem kamera araç takip üzerinden mi çalışıyor..araç takip sistemi üzerinden canlı izleyebilecek miyim?bir de verdiğiniz kamera hafıza kartına mı kayıt yapıyor?şimdiden teşekkurler.
Alıntı
Yorum ekle


Mobil'den Yönetin!

Google Play  

Sizi Arayalım

Numaranızı bırakın,
sizi arayalım.



×

Log in