Nedir Şu Araç Takip Cihazı

Kullanıcı Oyu: 5 / 5

Yıldız etkinYıldız etkinYıldız etkinYıldız etkinYıldız etkin
 

 

OBDplus araç takip cihazı, Sail Teknoloji tarafından geliştirilmiş  tak_ çalıştır  şeklinde çalışan bir üründür.  GPS araç takip cihazı, cihaz içerisine yerleştireceğiniz  bir sim kart aracılığı ile çalışır.     Araç takip sistemi  aracın içinde bulunduğu konumu , aracın daha  önceden geçtiği      güzergahları, filodaki en yakın aracı  harita üzerinden gösterir. 

 OBDplus ile sınır belirleyebilirsiniz, aracınız belirlediğiniz sınırlar dahiline çıktığı zaman siz telefonuzdaki uygulamadan görebilirsiniz.  Aracınızı canlı takip  edemediğiniz zamanlarda gezi geçmişi bölümünden  son 2 aylık geçmişi görebilirsiniz.  Aracınızın hızını, yakıt  seviyesini, Rpm değerlerini,  konumunu vs. canlı değerlerini alabilirsiniz.  Bütün bu özelliklerinin yanı sıra  obd araç takip  cihazının arıza tespit özelliği bulunmaktadır.  Araç gps cihazı  aracın motorundaki arıza kodlarını okur ve merkeze yollar, bununla da kalmaz uzaktan kendiniz hata kodlarını silebilirsiniz. Telematics diğer araç gps sistemlerinin aksine  sadece motora değil araçtaki bütün sistemlere bağlanır.  Akıllı araç takip cihazının bu özelliği sayesinde  aracınız ile ilgili tüm bilgi ve verileri  anlık olarak görme şansınız vardır. OBDplus/android obd   dünyanın     en kapsamlı arıza tespit cihazlarından biridir.  Araç takip sistemi ile aracınızın  verilerini takip edebildiğiniz için  aracınızın bakımını kolaylıkla organize edebilirsiniz.  Aracınızın servise gittikten sonra hangi parçalarının değiştiğini, hangi parçalarının eksildiğini görebilirsiniz. Böylelikle  bu özellik sayesinde parça hırsızlığının önüne geçmiş olursunuz.  Araç gps cihazı ile aracınız ile ilgili istediğiniz  şekilde her türlü rapor hazırlayabilirsiniz. Obd araç takip ile  sürücü analizi yapabilir, sürünüzün aracı nasıl kullandığını görebilirsiniz.  OBDplus aracınızın ani fren yapmasına , ani hızlanmasına vs.  otomatik olarak puanlar. Bu sayede sürücünüzü değerlendirme şansınız olur.

  Kurulum ve montaj olmadan tak çalıştır şeklinde  çalışan Obdplus sistemi  dünyanın en  kapsamlı, en pratik arıza tespit/araç takip cihazıdır. Dünya da ve ülkemizde bu tarz cihazların üretimi ve kullanımı  gittikçe  artmaktadır. Gelişen, değişen, globalleşen dünya şartları bu tarz cihazlara olan ihtiyacımızı gün geçtikçe artırmaktadır. Araç takip/ arıza tespit cihazı birçok sebep, amaçdan ötürü kullanılabilir. Günümüzde birçok kamu kurum ve kuruluşlarda kullanımı çok fazla yaygınlaşmıştır.  Araç kontrol sistemi 2000  üstü binek ve ağır vasıta  araçlarının hepsinde rahatlıkla kullanılabilir.  Obdplus araç takip sistemi fiyatı/ arıza tespit cihazı   fiyatları ve detaylı bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.       

© 2015 Obdplus.com.tr Tüm hakları saklıdır.