OBD Plus ile Aracınızı Orijinal Kilometresini Öğrenin

Kullanıcı Oyu: 5 / 5

Yıldız etkinYıldız etkinYıldız etkinYıldız etkinYıldız etkin
 

araç takip

                OBD plus çok programlı takip cihazlarının en üst segmentinde yer almaktadır. Bu sayede en gelişmiş takip cihazıdır. Kullanıcılara büyük olanaklar sağlamaktadır. Sadece takip cihazından daha ileri seviye araç ekspertiz cihazıdır. Son kullanıcılar için son günlerde olumsuz durumlar oluşmaktadır. Bunlardan en önemlilerinden biri de araç kilometre değişiklikleridir. OBD Plus ekspertiz cihazı sayesinde aracınızın bütün özelliklerini görebilirsiniz. Son yapılan işlemleri, şoför kullanım raporları, yakıt raporları ve daha birçok özellik. SAİL Teknolojinin çalışmakta olduğu alanlarda olan otomotiv sektörü sizlere alacağınız aracın kilometre sayacının düşürülmüş olması durumuna karşı da önlemini sunuyor.

                Alacağınız araçların kilometre verilerini okuyarak sizlere bilgi veren OBD Plus araç takip cihazı istediğiniz bütün verilere zarar vermeden ulaşıyor. Araç almak istediğinizde, aracın boyalı durumları için  sizler için geliştirilen boya kalınlık ölçer cihazı sizlere tavsiye edebiliriz. OBD Plus araç ekspertizi sayesinde aracınızda yazılımsal hata kodlarını da düzeltebilir, bu sayede servise gitmeden rahatlıkla yolunuza devem edebilirsiniz. Ağır vasıta araçlarda da kullanılan takip cihazı araç özelliklerini veritabanına kaydederek ilerleyen zamanlarda sizlere kolaylıklar sunar.

                Ağır ve ticari araçlarda kullanım içinde tasarlanan bu cihaz, kullanıcılara kolaylıklar sağlamaya devam ediyor. Alacağınız aracın orijinal kilometresini sizlerle paylaşarak kandırılmanın önüne geçiyor. Ortalama yakıt tüketimi verileri, en son konum bilgileri ve hatta sizin yerinize şoför e puan vererek sınıflandırma yapabiliyor. Takip cihazı sayesinde anlık olarak takip izleyebilir ve nerde olursa olsun elinizin altında kontrol edebilirsiniz. Her şekilde kullanıcı dostu olan bu takip cihazı sizler için geniş yaygın bir servis ağı bulunmaktadır. Kullanıcıları düşünerek tasarlanmış olana takip cihazı istediğiniz araçta kullanabilirsiniz. 

Şoför Puanlandırma Ne İşe Yarar?

                Şoför puanlandırma OBD Plus ın sizler için yapılan en küçük özelliklerinden biridir. Şoför araçı kötü ve iyi kullanımına göre puanlandırılıyor. Bu işlemi siz uygulama ekranı üzerinden anlık olarak görebilirsiniz. Bu özellik sayesinde sizde raporlama yapabilir ve ödüllendirme yöntemi uygulayabilirsiniz. OBD plus takip cihazı özellikleri sayesinde ilerleyen zamanlarda hatalı şoför kullanımlarını takip edebilir ve cezalı durumlarda(şoför hatasından sorunlu işlemlerde)  faturayı şirketiniz değil kullanıcı ödeyebilir. 

© 2015 Obdplus.com.tr Tüm hakları saklıdır.