Termoking ve Frigo Araçlar için Sıcaklık ve Takip Cihazı

Kullanıcı Oyu: 5 / 5

Yıldız etkinYıldız etkinYıldız etkinYıldız etkinYıldız etkin
 

     frigo ve termoking sıcaklık takip        Teknoloji gelişmesi ile farklı ihtiyaçlar ortaya cıktı. Gün geçtikçe bu ihtiyaçların giderilmesi için çalışmalar yapılıyor. Bu ihtiyaç gereksinimlerinden birilerinden olan takip cihazları yaşantımızın her alanında gerekliliği hissediliyor. Takip cihazı diyince aklımıza kişi takip, hayvan takip, araç takip gelebilir. İnsanlar şirketlerini yönetirken araç takip cihazlarını kullanmak istiyor. Bunun sebebi ise iş için suç oranlarını indirme ve suça yaklaşımı azaltma aynı zamanda iş takibi yapma gibi diyebiliriz. 

       Araç takip cihazları frigo araçlarında,  termoking araçlarda, binek araçlarda, ağır ve ticari araçlarda kullanılmaktadır. Termoking ve frigo araçlarda ısı ön planda olduğu için diğerlerine göre farklı özelliklerde barındırmaktadır. Bunlardan en önemlileri ısı kontrolü olması frigo araçlarda ısı çok önemlidir. Bu sebeple frigo araçlarda ısı değerlerini de size bildirmektedir. Frigo sıcaklık ve takip cihazı aracınızın OBD soketine uyumludur. Termoking ve frigo araçlarınızın OBD soketine takarak rahatlıkla kullanabilirsiniz. Frigo araçlarda anlık konum için kullanıldığında ısı değerlerini de anlık olarak göndermektedir. Bu değerler kullanacağınız bilgisayar veya cep telefonu uygulaması ile rahatlıkla ulaşabileceksiniz.

Termoking Araçlar için Yurtdışında Kullanılır mı?

          Termoking araç takip cihazı ile yurt dışında ve yurt içinde rahatlıkla takip  ve ısı değerlerini alabilirsiniz. Termoking takip cihazı sayesinde konum bilgilerine ulaşabilir ve kimseden bilgi almak zorunda kalmazsınız. Termoking araclarda sıcaklık değerleri için yapmanız gereken cihazı montajını yapıp uygulamayı acarak ile bilgileri görebilirsiniz. Termoking ısı takip cihazı kullanımı ve montajı çok kolaydır. Termoking ısı cihazı tak-çalıştır cihazıdır.

Termoking ve frigo araç sıcaklık cihazı avantajları;

  • Kullanımı kolaydır ve tak-çalıştır cihazdır.
  • Anlık olarak konum bilgilerine ulaşabilirsiniz.
  • Nerde olursanız olun aracınızın değerleri parmaklarınızın ucundadır.
  • Anlık olarak sıcaklık değerlerine ulaşabilirsiniz.
  • Veri kaybı yaşamazsınız.
  • Aylık olarak raporlama yapabilirsiniz.
  • Frigo ve termoking araçlarda yolda olduğunuzda kapı açıldığında sıcaklık değerleri değişeceği için anlık sıcaklık bilgilerine  rahatlıkla  görebilirsiniz.
  • Termoking sıcaklık ve takip cihazı boyutu küçüktür ve istenilen yere rahatlıkla yerleştirilebilinir.

termoking sıcaklık ve takip

            Termoking sıcaklık ve takip cihazı sayesinde şirketiniz rahatlayacak ve zamanınız boşa gitmeyecektir. Termoking sıcaklık cihazı sayesinde araç yolda iken kapısı açıldığında veya soğutucu bölümü arızalandığında taşıdığınız gıda veya ürünler bozulma veya hasar riskinden kurtulacaktır. OBD Plus yardımı ile aracınızın sıcaklık değerleriniz size hızlı ve güvenli bir şekilde iletir. Aynı zamanda paket içerisinde OBD Plus ‘ın  diğer avantajlarından da yararlanabilirsiniz. OBD Plus size araçlarınızda oluşan bilgileri de iletebilir. Aracınızda oluşan hata kodlarını da yine OBD Plus yardımı ile silebilirsiniz. Termoking sıcaklık sistemi sayesinde zor zamanlarınızda sizin yanınızda olacak ve nakliye sırasında hep size bilgi verecektir.

          Yüksek paralar ve aşırı kompleksli cihazlara yatırım yapmanıza gerek kalmadan OBD Plus ile yolunuza ve işinize tam gaz devam edeceksiniz. Dünyanın neresinde olursanız olun kullandığınız sim kartın çektiği her yerden konum ve sıcaklık bilgisiniz alabilirsiniz.  

Facebook Twitter Google+ Pinterest
Yorum ekle


Mobil'den Yönetin!

Google Play  

Sizi Arayalım

Numaranızı bırakın,
sizi arayalım.



×

Log in