Öğrenci ve Personel Servisi Takip Cihazı

Kullanıcı Oyu: 5 / 5

Yıldız etkinYıldız etkinYıldız etkinYıldız etkinYıldız etkin
 

         

         Ulaşım günün her saatinde önemli bir hizmet aracıdır. Bu neden ile her an ihtiyacımız gereği ulaşım araçlarını kullanmaktayız. İş gereği veya özel ihtiyaçlarımız için toplu taşıma ya ihtiyaç duyarız. Firmalarınız da veya çocuklarımızın gitmek istediği yere gitmesi için birçok çeşit özel ulaşım araçları bulunmaktadır.  Firmalarınız da bulunan ulaşım araçlarının nerede olduğunu ve gerekli işleri zamanında yaptığını kontrol etmek işverenlerin en çok istediği bir gereksinimdir. Bu neden ile sizler için tasarlanan Personel Servis Takip Cihazı ve Öğrenci Servisi Takip Cihazı  bulunmaktadır.

Ulaşımın gerçekten istenildiği gibi düzenli olarak yapılıyor mu? Aksaklıklar veya sıkıntılar nerde gerçekleşiyor?

         Bu gibi soruları her işveren düşünmektedir. Ulaşım önemli bir hizmet aracı olduğu için her firmada Ulaşım Birimi kesinlikle bulunur. Bu birim artık olmazsa olmazlardan bir tanesidir. Bu nedenle ulaşım hayatımızda önemli bir yere sahiptir. Firmanızda bulunan araçlara SAİL Teknoloji’nin geliştirmiş olduğu OBD Plus takip cihazını taktırarak anlık olarak rahatlıkla takip edebilirsiniz. Personel servisi takip cihazı sayesinde personelleriniz için ulaşım sıkıntılarınızı yaşamamış olursunuz. Araçlarınızın anlık konumlarından haberdar olarak çalışanlara daha rahat ve kolay bilgi verebilirsiniz. Bu cihaz sayesinde diğer cihazlara tonla para vermek yerine, daha uygun ve daha hızlı işler yapabilirsiniz.

                Personel servislerinizde kullanmak istediğinizde araç içerisinde hata kodları ve sistemsel hata sebeplerini de aynı uygulama ile rahatlıkla ulaşabilir ve takip yapabilirsiniz. Personel servis takip sistemi işlerinizde kolaylık sağlayacak ve gücünüze güç katacaktır.

Öğrenci servis takip sistemlerimiz de sizler için tasarlanmıştır. Öğrenci servis takip sistemi araç üzerine kolay montaj yapılmaktadır. Öğrenci servis takip sistemi cihazı tak çalıştır bir cihazdır. Öğrenci servis takip cihazı sayesinde telefon veya bilgisayarlarınızdan uygulamalar sayesinde aracın anlık konumunu rahatlıkla ulaşabilir ve bu sayede araçlarınızın hangi istikamet de olduğunu görebilirsiniz. Öğrenci servis takip cihazı ile velilere kolay bilgi verebilir ve şoför ile iletişim kurmadan sadece tek bir dokunuş ile bilgilere kolay ulaşabilirsiniz. Kullanıcılar için geliştirilen bu cihaz sayesinde aracın yakıt tüketimi ve şoförün aracı nasıl kullandığını da görebilirsiniz. Öğrenci servis takip cihazı araç üzerinde fazla yer kaplamaz aşırı bağlantı kablolarına gerek duymaz.

                Öğrenci servis takip cihazı servis ağı yaygındır ve bu konuda sizlere daha iyi hizmet vermektedir. Öğrenci servis takip cihazı sayesinde araçlarınızda bulunan servis ve yazılımsal hata sorunlarını ortadan kaldırır. Araç da bulunan hata sorunlarına uygulamalar aracılığı ile ulaşabilir ve kolayca silebilirsiniz.

                Öğrenci-Personel servisi takip cihazı sayesinde aileler huzurlu, sizde mutlu olursunuz.

© 2015 Obdplus.com.tr Tüm hakları saklıdır.