Toplu Taşıma Araçları Yönetim Sistemi

Kullanıcı Oyu: 5 / 5

Yıldız etkinYıldız etkinYıldız etkinYıldız etkinYıldız etkin
 

 

                                       

Günümüzde bütün firma ve büyük kuruluşlar ulaşım için toplu taşıma araçlarını seçmektedir. Bu konuda firmalar şirket ağlarında ulaşım birimleri kurmaya başladılar. Bütün şirket yapıları ve fabrika gibi genelde özele dayalı kuruluşlar bu birimi oluşturdular. Personel ulaşımı önemli ölçüde düzenlemek gereklidir. Bu konuda şehircilik ile ilgili olarak konuşmamız gerekirse; belediyeler ve buna yakın şehircilik yönetim birimleri de ulaşıma dikkat etmektedir. Genelde büyük firmalarda ve belediye birimlerinde toplu taşıma araçları büyük önem verilmektedir. Toplu taşıma araçları yönetim sistemi bu gibi birimlerde kullanılan gelişmiş bir yönetim şeklidir. Yerli olarak geliştirdiğimiz toplu taşıma yönetim sistemi  için, firmalarınızın bünyesindeki bütün araçlarınızı yönetebilecek bir sistemdir.  Toplu taşıma araçları yönetim sistemi sayesinde firmanızdaki herhangi bir aracın nerede olduğunu anlık olarak ulaşabilir bu sayede kolay bir yönetim yapabilirsiniz.

                Toplu taşıma araçları yönetim sistemi sayesinde belediyeler için bütün toplu taşıma araçlarında kullanabilir bu sayede araçların güzergâhı, anlık durumu, yakıt durumları, şoför istatistikleri, ortalama yakıt tüketimi gibi bilgilere ulaşabilirsiniz.

  • Ortalama yakıt tüketimi sayesinde yakıt hırsızlığının önüne geçmiş olursunuz.
  • Gereksiz(izinsiz) araç kullanımının önüne geçmiş olursunuz.
  • Şoför puanlandırma sayesinde iyi-kötü şoför ayrımı yapabilirsiniz.
  • Her şoförü ayrı ayrı ulaşmak yerine direk konum bilgilendirilmesi rahatlıkla alabilirsiniz.

Yukarıda yazdığımız Toplu Taşıma araçları Yönetim Sistemleri kısmında daha birçok avantajları vardır. Bu sayede sizler için daha birçok özelliğin olduğunu ve bu özellikler sayesinde filo ve şirketlerinizi kolay yönetebilirsiniz. Toplu taşıma araçları yönetim sistemleri sayesinde bütün taşıtlarınız tek sistem altında rahatlıkla bulabilirsiniz. Taşıt yönetim sistemi ile bütün ulaşım ihtiyacınızı karşılayacaksınız. Taşıt takip sistemi ile kolay takip sağlamış olursunuz ve bu sayede daha fazla maliyet ve zaman kaybı yaşamadan işinizi zamanında halletmiş olursunuz.

© 2015 Obdplus.com.tr Tüm hakları saklıdır.