Man Euro6 Tırlar da Canbus Verileri ve Takip

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 

     Ağır vasıta araçların da takip günümüzde önemli bir yer tutmaktadır. Artık bütün lojistik firmaları OBD Plus takip cihazlarını kullanmaktadır. Fakat bilinmelidir ki OBD Plus yalnızca talip cihazı değil aynı zamanda profesyonel bir Canbus veri okuma ve silme cihazıdır. OBD plus sayesinde aracınızda oluşan hata kodlarına ulaşabilir ve hatanın neyden kaynaklandığını öğrenebilirsiniz.

Şimdi sizlere OBD Plus takip cihazının Man Euro 6 tırlar da kullanılmak istendiğinde neler yapabileceğinize değineceğiz. Man Euro 6 bilinmelidir ki ağır vasıta araçlarında pazar ve kalite anlamı ile iyi bir yerdedir. Bu neden ile aracın konum ve hata kodlarına ulaşma aynı zamanda bu hata kodlarını silme gibi işlemlerini OBD Plus ile yapabilirsiniz.

OBD Plus takip ve Canbus verisi okuma cihazı sayesinde kullanmakta olduğunuz aracınızı Canlı takip menüsünden izleyebilir, anlık rotasını tespit edebilir, ulaşılan max hız seviyesini görebilir ve şoför ile direk bu doğrultuda iletişim kurabilirsiniz. Bilindiği üzere yakıt gün geçtikçe pahalanmaktadır. Lojistik firmaları bu durumu şoförlerin ay yakmasına göre prim vermektedir. Bu cihaz sayesinde yakıt hız ve alınan yol bilgilerini karşılaştırabilir ve prim değerlendirmenizi kolaylıkla yapabilirsiniz.

Araç üzerindeki bütün uyarıları tek menü üzerinden yapabilir ve bu uyarıları istediğiniz zaman görebilir ve silebilirsiniz. Uyarı zamanlarını, uyarı durumlarını değerlendirebilirsiniz. Olumsuz süreçler de geriye dönük olarak uyarıları inceleyebilir ve uyarı neticesinde olumsuzlukların nedenine ulaşabilirsiniz. Yerli olarak geliştirilen OBD Plus takip cihazı aracınıza herhangi bir zararı olmaz ve siz neye ulaşmak isterseniz o doğrultuda bağlantı kurar.

OBD Plus ile araç üzerindeki aktif hata kodlarını görebilirsiniz. Görülen aktif hata kodunu inceleyebilir ve silebilirsiniz. OBD Plus sayesinde artık yolda kalmayacak ve servise gitmek zorunda kalmayacaksınız. Aktif hata kodlarını tek tuş ile kolaylıkla silebileceksiniz. Aynı zamanda canlı verilere ulaşabileceksiniz. Canlı verilerde; yakıt seviyesi, motor sıcaklığı, araç hızı gibi bilgileri görebilirsiniz.

Yukarıdaki resimde araç da takılı olan OBD Plus takip cihazının verilerini görebilirsiniz. Görüldüğü gibi istediğiniz çalışma rotasyonunu seçebilir ve canlı oynat butonundan takip edebilirsiniz. Sağ kısımda görüldüğü üzere birden çok tarih aralıkları görülmektedir. Bu tarih aralığı sayesinde eski sürüşleri takip edebilir ve şoför incelemesinde bulunabilirsiniz.

Sınırlar menüsü istenilen alanı işaretlenerek aracın bu alandan çıkması durumunda ilk olarak sizinle bağlantı kurmanıza yardımcı olacak özelliktir. Bu özellik sayesinde araç istemsizce ve izinsizce hareket ettiğinde ve belirlediğiniz bölgeyi aşması durumunda size bilgi verecektir. Bu bilgi sayesinde araç kullanıcıları ile iletişime geçmek ise size kalacak.

OBD Plus takip cihazının saymakla bitiremediğimiz özelliklerinden biriside raporlama yapmasıdır. OBD Plus raporlama için sizlere profesyonel çözümler üretmektedir. Siz istediğiniz raporlama alanını seçerek Excel olarak dokümantasyon yapabilirsiniz. Bu sayede OBD Plus ile Man Euro6 araçlarınızın yakıt ,şoför vb gibi ilişkisel alanlarını raporlayabilirsiniz. Man Euro6 tırlar da gelişmiş yakıt seviyesi teknolojisi sayesinde yakıt değerlerini anlık olarak ulaşabilir ve dosyalayabilirsiniz.

                Aşağıda da göreceğiniz gibi sürüş raporlama menüsünden aracın kullanım aralığını tarih olarak ayarlayarak görebilirsiniz. Bu bilgiler doğrultusunda aracı en son kim kullanmış veya oluşan hataların hangi şoför tarafından yapıldığını tespit edebilirsiniz.

Görüldüğü gibi ayarlar menüsünden araç modelini seçebilir yakıt cinsine göre ayarlamalar yapabilirsiniz. Aynı menü üzerinden aracın sigorta ve kasko durumlarını ayarlayabilirsiniz. Bu durumda Man Euro 6 tırınız da kasko durumunu veya muayene tarihlerini size bildiren bir yardımcınızın olması mutluluğunu yaşarsınız.

Facebook Twitter Google+ Pinterest
Yorum ekle


Mobil'den Yönetin!

Google Play  

Sizi Arayalım

Numaranızı bırakın,
sizi arayalım.



×

Log in