Scania Euro 6 Tırlar da Canbus Verileri ve Takip

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 

      Bilindiği üzere birçok araç takip cihazları mevcuttur. Fakat birçok araç takip cihazı yalnızca takip eder. OBD Plus ise aracınızı yalnızca takip etmekle kalmaz ve içerisindeki verileri de sizlere sunar. Scania Euro6  tırlar da araç üzerindeki bilgileri alarak daha kolay bir arayüz ile sizlere sunulmaktadır.

Görüldügü üzere takılı olan takip cihazı Scania Euro 6 ağır vasıta aracıdır. Burada aracın yakıt bilgileri, söför sürüş kalitesi, ortalama hız bilgileri, gittigi rotalar, ikaz bilgileri ve daha birçok bilgiyi kolay ve kullanışlı bir arayüz ile kullanıcıların hizmetine sunulmuş. Canlı takip menüsünde aracınızın gittigi anlık rotaları görebilir ve ayrıntılı bilgilere kolay ulaşabilirsiniz. Aracınızın calışma saatine ve ortalama hızına bakabilirsiniz.

Uyarılar menüsünde aracın yapmış olduğu ani hareket bilgileri, kontak bilgileri ani fren ve ani hızlanma bilgileri, ani yol değiştirme bilgileri gibi bilgilerine ulaşabilir ve söz konusu kaza ve kazaya sebebiyet oluşabilecek içerikleri kolaylıkla bulabilirsiniz. OBD Plus tak-çalıştır cihazı olduğu için herhangi bir montaj söz konusu değildir. Bu sebeple cihazı istediğiniz farklı araçlarda kullanabilirsiniz.

Diagnostik menüsünde Scania Euro6 tırlar da oluşabilecek hataları görebilirsiniz. Aynı zamanda bu araç da oluşan hata kodlarını silebilir ve aracın hata bilgilerini kaldırabilirsiniz. Bu menü sayesinde Scania Euro 6 aracınızın canlı verilerini öğrenebilirsiniz. Resimde görüldüğü üzere sağ kısımda aracın Canlı Verileri bulunmaktadır. Burada ki veriler araç üzerindeki Canbus verileri olarak bilinir. Anlık olarak araç verilerini kaydeder. Bu bilgileri kullanıcı bilgileriniz ile istediğiniz an ulaşabilirsiniz.

Geziler menüsünde Scania kamyonlarınız da veya tırlar da yapılmış olan bütün yol güzergâhları anlık olarak kaydedilir. Bu sayede Scania Euro6 kamyonların geçmişe dönük olarak yapılan yok bilgilerini görebilirsiniz. Geçmişe dönük bilgilere ulaşabileceğiniz gibi oluşmuş olan sıkıntıların çözümünde kolaylıklar sağlanır. Bu sıkıntılar neticesinde aracın hataları veya şoförün hatalarını tespit edebilirsiniz.

Scania Euro 6 araçlar da ve diğer kullanmak istediğiniz araçlarda sınır bölgeleri belirleyebilir. Bu belirlediğiniz sınırlamalara göre şoför sınır dışına çıkması durumunda bilgilendirilme yapılabilirsiniz. Bu sayede araçlarınız her zaman sizin bilginizde hareket etmiş olur. Uygulamanın kolaylığı ve OBD Plus cihazının hızlılığı sizleri imkânsızların üzerine taşıyacaktır. Takip cihazı ve Canbus verilerini okuma cihazı sayesinde araç bilgileriniz her zaman parmağınızın altında olacaktır. Çoklu dil seçeneği sayesinde istediğiniz dilde kullanabileceksiniz.

Scania Euro6 tırlar da raporlama yapılır ve ayrıntılı bilgileri Excel yardımı ile dokümanlara dönüştürebilirsiniz. Bu sayede Scania araçlar da genel, sürüş, uyarı, hız ve Canbus raporları oluşturabilirsiniz. OBD Plus takip cihazları ile şoförler araçları siz ise şoförleri rahatlıkla yönetmiş olursunuz. Sizden izinsiz farklı rotalardan gidilmesi durumda anlık olarak bilginize sunulur.

OBD Plus takip cihazı sizlere birçok hizmeti aynı anda vermektedir. Bunlardan en önemlilerinden biri de aracınızı farklı model ve marka araçlara taktığınızda servise giderek değişiklik yapmak yerine kullanıcı bilgilerinizi girerek araç değişikliğinizi yapmaktır. Bu sayede sizlerin değerli zamanı hep sizinle kalacaktır. Ayrıca araç takip cihazı sayesinde sigorta, kasko, muayene gibi bilgileri sisteminize kaydederek sigorta tarihlerinizi tutmanıza gerek kalmayacaktır.         

Facebook Twitter Google+ Pinterest
Yorum ekle


Mobil'den Yönetin!

Google Play  

Sizi Arayalım

Numaranızı bırakın,
sizi arayalım.



×

Log in