ObdPlus ile Araç Takip sistemlerine Yepyeni bir Soluk Geldi!

Kullanıcı Oyu: 5 / 5

Yıldız etkinYıldız etkinYıldız etkinYıldız etkinYıldız etkin
 


Akarsubaşı Yazılım olarak başlayarak Sail Teknoloji adıyla devam eden yaklaşık 4 yıldır süren arge ve test çalışmalarının sonucu olarak üretilen ve ortaya çıkarılan araç takip sistemlerine yeni ve farklı bir soluk getirildi. Normal araç takip, gps takip, araç takip sistemleri gibi birçok cihaza kıyasla çok farklı özellikleri bünyesinde barındıran cihaz piyasaya sürüldüğü daha ilk haftadan hiçbir reklam çalışması bile yapılmadan onlarca satış gerçekleştirmiştir.

 Araç takip sistemlerine kıyasla içerisinde detaylı analizler sunan cihazın en büyük farkı ise aynı zamanda aracınızın beyni ile direkt iletişim kurarak sizlere gerçek yakıt değerleri, gerçek hız ve gerçek rpm /devir bilgisini verebilmesidir.Bunların yanı sıra şoför analizlerinde de bir numara olmaya aday olarak gösteriliyor.Filolara muhteşem canbus raporlamaları sunmaya devam ediyor.

-Toplam fren kullanımı.

-Pto durum raporu( Damperi kaç kez indirip kaldırdı).

-Ortalama gaz pedal yuzdesi

-Hız/Devir raporları

               Ortadoğu ve Avrupa da ilk defa bir araç takip sistemi içerisinde arıza lambalarını söndürebilme araç hata kodlarını okuma ve silme özellikleri bir araya getirildi. Aracınızı daha fazla yönetebileceğiniz ObdPlus araç takip sistemi yada hakettiği adıyla araç yönetim sistemi şu anda satış'ta! Sizde hemen bir araç yönetim sistemine sahip olmak için www.obdplus.com.tr adresimizden sipariş geçebilir dilediğiniz detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

 

© 2015 Obdplus.com.tr Tüm hakları saklıdır.