Yakıt Maliyetini Azaltmak ve Yakıt Hırsızlığı

تقييم المستخدم: 5 / 5

تفعيل النجومتفعيل النجومتفعيل النجومتفعيل النجومتفعيل النجوم
 

  ObdPlus Araç Takip Filo Yönetim Sistemi İle Araçlarınızın Rölanti modunda çalışma sürelerini azaltarak ve yakıt hırsızlığını önleyerek filonuzun yakıt ekonomisini azaltabilirsiniz.

  Filo otomobillerinizi ve kamyonlarınızı iyi muhafaza etmenin dışında, filo yakıt tüketimini kontrol etmek ve azaltmak için tek önemli yöntem şoför davranış yönetimi ile sağlanır. ObdPlus araç yönetim sistemleri yakıt tasarrufunu etkileyen sürücü davranış sorunlarını izler ve raporlar. Rölantide ve harekette yakıt harcayan sürücüleri size bildirir.

  ObdPlus İle canlı yakıt değerlerini grafiksel olarak görebilir ve yakıt hırsızlığında ani düşüşleri gün, saat olarak görüp yakıt hırsızlığını önleyebilirsiniz. Bu şekilde filonuzun yakıt maliyetlerini düşürebilirsiniz.

 Çoğu kuruluş, her yıl ne kadar yakıt kullandığını biliyor ancak çok az kişi, aşırı rölantide yakıtın ne kadarının boşa gittiğini anlamıyor. Aşırı rölantide izleme ve önleme ile her yıl binlerce TL’lik yakıt masrafından tasarruf edebilirsiniz.

  Araçlarda hızın azaltılması ile yakıt kullanımını azalttırır ve maliyeti koruyabilirsiniz. Bu şekilde filonuzun güvenliğini de sağlamış olursunuz.

 ObdPlus canbus raporlarıyla yakıt makbuzlarının takibi artık çok kolay , kilometre sayacı dolandırıcılığının ortaya çıkmasına ve azaltılmasına yardımcı olur ve böylece yakıt hırsızlığını durdurmanıza yardımcı olur. 

 Online olarak yakıt kullanımını izlemek için ObdPlus kullanın ve makbuzlara bir daha bakmayın..

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest
التعليقات   
0 #1 can 2017-09-20 07:59
son zamanlarda yajıt hırsızlığı artmıştı bu ürün iyi olmuş
اقتباس
أضف تعليق


قم بالإدارة من الجوال!

Google Play  

×

Log in