ARAÇ TAKİP İLE ARACINIZ ELİNİZİN ALTINDA

تعطيل النجومتعطيل النجومتعطيل النجومتعطيل النجومتعطيل النجوم
 

                                            

          Güncel teknoloji ürünü olan OBDplus araç takip sistemleri günümüzde araç sahipleri zamandan tasarruf ederken aynı zamanda araç bakım ve onarım gibi pek çok konuda yararlana biliyorlar. İngiltere yapılan çalışmalar gösteriyor ki güvenlik ve maddi anlamda %30’lara kadar iyileşmeyi sağlıyor.

Araç takip sistemi SAİL teknolojinin geliştirdiği kolay kullanımı ve ufak boyutu sayesinde tak/çıkar özellikli bu cihaz elinizin altına olup özel mobil destekli sim kart sayesinde telefon, tablet ve bilgisayar gibi cihazlarda aracınızı kontrol edebiliyorsunuz.

Gps teknolojisi dünya katmanları üzerinde bulunan özel uydular sayesinden kişilerin konumlarını paylaşmamıza ve anlık olarak bilgi aktarımı sağlar. Bu teknolojiyi sevdiğimiz arabalarımız içinde kişisel olarak kulana bildiğimiz gibi özel yazılımlar sayesinde aracımızın bakım gibi zahmetli işleri ya da güvenliği (hırsızlık, hasar vb.) gibi konularda gprs/gsm özeliği bulunan araç takip cihazları size 7/24 bilgi verir.

En güncel OBDplus teknolojisi ile filonuzdaki araçların rahatlıkla kontrolünü sağlayabilir ve aynı zamanda yakıt, teknik arıza, kilometre, hız aşımı, ceza, kaza, giriş-çıkış gibi raporları canlı takip edebilir ve güncel grafiklerle verimliliği arttıra bilirsiniz. Konum bilgileri anlık olup aynı zamanda aracın ismiyle araca ve geçmiş kayıtlara (yol, güzergâh,konum vb.) ulaşılabilir. Böylelikle firmalar gps cihazlarına fazla para ödemek yerine aynı zamanda araçları hakkında ayrıntılı içeriklere ulaşabildiği gelişmiş OBDplus cihazını tercih etmeli. Artık yakıt hırsızlığı, trafik kurallarına aykırı tutum, sürüş kontrolü, sürücü bilgisi gibi bilgiler elinizin altında ve size bir sms uyarısı kadar yakın olan yazılımlardır.

Aracınızın tüm kontrolü sizde; uygusuz durumlarda aracı durdurabilir, sürücüye ulaşabilir ya da aracın belirlenen yol güzergâhından çıkması ve OBDplus yazılımının çıkarılması durumunda 7/24 uyarı sms gelecektir. İçeriğinde bulunan makineler arası haberleşme sistemi sayesinde firmalar tüm araçlara ulaşabilir.

Sahada çalışan araçlarınız ve satış/dağıtım ekipmanlarınız için en ideal üründür.

Araçlarınızın güvenliliğini onun kontrolünü sağlayarak artıra bilirsiniz ve size verilen 2 yıllık abonelik destek ile yazılımlarınız güncel ve güvencemiz altındadır.

Daha detaylı bilgi için tıklayınız

Facebook Twitter Google+ Pinterest
التعليقات   
0 #2 yakup usta 2017-09-20 09:15
servise gidip her birine ayrı ayrı baktırıp ücret ödeyene kadar bu cihazı alıp takmak mantıklı geldi bana fevkalade bir cihaz özelliklerini okuyunca alıp denemek lazım
اقتباس
0 #1 mert 2017-09-20 07:08
cihazı program ile mi takip ediyoruz ?
اقتباس
أضف تعليق


قم بالإدارة من الجوال!

Google Play  

×

Log in