İş Makinesi Takip Cihazları

تقييم المستخدم: 5 / 5

تفعيل النجومتفعيل النجومتفعيل النجومتفعيل النجومتفعيل النجوم
 

                Kuruluşunuzda ve şirketlerinizde kullanmış olduğunuz lojistik ve iş makinesi araçlarınızın sizin için önemi büyüktür. Bu konuda sizin için değerli olan araçlarınız için tasarlanmış iş makinesi ve araç takip cihazı sizin için tasarlanmıştır. Bu cihaz sayesinde bütün araçlarınızın yönetimi sizin yanınızda olacaktır.

    iş makineleri,takip cihazı

             

                   İş makinelerinde rahatlıkla kullanacağınız cihaz size birçok kolaylıklar sunacaktır.

Bunlar;

-Araç takibi ve çalışma zamanları

-Şoför takibi

-Yakıt takibi

-Motorun spesifik özellikleri

- Çalışma raporlamaları

-Akü voltaj takibi

-Motor açma ve kapama takibi

-Sınır ihlali takibi

-Motor arızası durumlarında anlık bildirme

 iş makinesi takip cihazı

                Ve daha sayamadığımız birçok hizmetler bu cihaz sayesinde parmaklarınızın ucunda olacaktır. Hem bilgisayarınızdan hem de telefonunuzdan takip edebileceğiniz bu sistem sizleri şirket yönetiminde katkı sağlayacaktır. İş makinelerinizin durumunu rahatlıkla görebilir ve çalışma durumuna göre bilgi alırsınız. Motor arızası vb. gibi durumlarda anlık olarak haberdar olursunuz. Kullanımı ve montajı kolay olan bu cihaz sizin aracınız ile mükemmel bir bağlantı kuracaktır. Yakıt hırsızlığı gibi birçok sorunun önüne de gecen bu cihaz sayesinde sorunları çözeceksiniz. Bu cihaz sadece iş makinesi değil bütün binek ve ticari araçlarınızda kullanabilirsiniz. OBD Plus, filonuzu kontrol etmek istediğinizde size yardımcı olacaktır. 2000 ve üzeri araçlarınızda hata kod silme özelliğine de sahiptir. Araçlarınızı uzaktan kolay bir şekilde hatalarını görebilir ve aynı anda hata kodlarını da silebilirsiniz. Bu sayede servis lambası yanan araçlarınızı servise götürmek zorunda kalmazsınız. İş makinesi ve lojistik firmalarınızdaki kamyonlarınızda rahatça kullanabilirsiniz. Bu ürün %100 yerli üretim olarak satışa sunulmuştur. Yaygın servis ağı sayesinde sizlere kolaylıklar sunmaktadır.

 

OBD Plus’ ın Avantajları

  • Kullanımı kolay olması nedeni ile tak-çalıştır cihazıdır. Kurulum gerektirmez ve bu sayede direk araç bilgilerine erişim sağlanabilir.
  • Diğer takip cihazlarında bulunmayan hata kodu silme özelliğine sahiptir.
  • Uygun fiyatlı olması nedeni ile büyük oranda tercih sebebidir.
  • Boy ve ebat olarak küçüktür. Bu sebeple her yere monta edilebilir.
  • %100 yerli üretim sayesinde servis kolaylığı sağlanmaktadır.
  • Bütün araçlara uyumludur.
  • Hem bilgisayardan hem de telefondan uygulama özelliği ile kolay takip edilebilir.
Facebook Twitter Google+ Pinterest
التعليقات   
0 #1 Kamil 2018-02-20 09:40
Merhabalar

Cat iş makinası parkurumuzda çalışan araçların motor çalışma zamanı verisini alabiliyorsunuz ? ObdPlus iş makinası takip Cihazı ile ?
اقتباس
أضف تعليق


قم بالإدارة من الجوال!

Google Play  

×

Log in