Dorse Takip Sistemleri

تقييم المستخدم: 5 / 5

تفعيل النجومتفعيل النجومتفعيل النجومتفعيل النجومتفعيل النجوم
 

           Dorse takip sistemleri kullanımı çok kolaydır. Takip cihazı içerisinde bulundurduğu gps modülü sayesinde dorsenizin ve ağır vasıta araçlarınızın nerde olduğunu anlık olarak ulaşabilirsiniz. Cihazın kullanılmaya başlandığı andan itibaren ne kadar yol aldığını nerede olduğunu uygulama üzerinden ulaşabilirsiniz. Konteyner takip cihazı, data hattı dediğimiz hat ile çalışmaktadır ve çok az bir internet olması yeterlidir. Dorsenize uygun olarak tasarlanmıştır ve kolay montajlıdır. Ülke dışına cıksa dahi konumunu anlık olarak takip edebilirsiniz. Bu sayede hem siz hem filonuz güven içerisinde gelişir.

 

Konum Bilgilerine Nasıl ulaşabilirim?

                Cihaz ileri teknoloji ile geliştirilmiş bir üründür. Bu nedenle kullanımını en basite indirerek tasarlanmıştır. Dorse takip cihazını dorseye veya ağır vasıta araçlarınıza monte ettikten sonra bilgisayar veya telefonunuzdan uygulamalar sayesinde anlık olarak görebilirsiniz. Uygulama sayesinde konum bilgilerine kolaylıkla ulaşabilir ve son konum olanaklarından yararlanabilirsiniz. Aracınız nerde olursa olsun gsm şebekesinin çektiği her yerde sizin bilgisayar ekranınızda olacak ve sizin bilginiz de hareket edecektir. Filo ve şirketiniz güven içinde takip edeceksiniz. Bu sayede 3. kişilerin filonuza zarar vermesini engellemiş oluyoruz.

 

              Bu cihaz sayesinde aracınızın ani hızlanma, ani yavaşlama, RPM ve hız bilgilerine ulaşabilirsiniz. Aynı şekilde ağır vasıta araçlarında kullandığınızda çalışma saatleri, durdurma konum ve saati, akü voltajı arıza kodları, yakıt tüketimi bilgileri, izinsiz çekilme gibi bilgilere ulaşabilirsiniz. Aracınız park halinde olsa dahi çekici ile çekildiğinde nerede olduğunu görebilirsiniz. Bu özellik birçok takip cihazlarında bulunmamaktadır. Dorsenizin çalınması veya ağır vasıta araçlarınızın aküsü çıkarılsa dahi bu cihaz sayesinde uzun zamana kadar konum bilgisi alabilirsiniz.  Dorse takip sistemleri uzun yıllar sizinle filonuzu geliştirmeye ve büyütmeye yardım edecektir. Dorse takip cihazı garantili ve faturalı olarak satışta bulunmaktadır. SAİL Teknoloji şirketinin geliştirmiş olduğu bir cihazdır. Dorse takip cihazı araç takip cihazı olarak da adlandırılmaktadır. Bu cihazı ağır vasıta ve binek araçlarınızda da kullanabilirsiniz. Düşük güç tüketimi sayesinde yüksek elektrik kullanmaz maliyeti düşüktür. Cihazın üretimi yerli sermaye ile yapılmıştır. SAİL Teknoloji Konteyner Takip Cihazı(Dorse takip cihazı) için  teknik servis yardımında müşteri odaklı çalışılmaktadır.

             İçerisinde kullanılacak olan data hattı sizin belirleyeceğiniz GSM şirketi tarafından açılarak şifresi iptal edildikten sonra kullanılabilinir. Kullanılmaya başlanıldığında hattın içerisinde data (internet)  paketi bulunması gerekmektedir.

Facebook Twitter Google+ Pinterest
أضف تعليق


قم بالإدارة من الجوال!

Google Play  

×

Log in